Viewed 54 times 0 Answers
0
، من دیروز یه قطره رنگ مو به چشم چپم پرید ،کاملا شست و شو دادم با آب سرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سوزشش رفع شد ولی شبش گوشه داخلی چشمم و یکم از قرنیه شروع به قرمز شدن کرد و امروز صبح هم همین طور قرمز هست باید به پزشک مراجعه کنم ؟ پزشک چشم پزشک ایرانی در عضو هستن که بتونم وقت بگیرم یا مشاوره
2021-06-20 09:56:00 Canada پزشکی #چشم پزشک ایرانی
Similar Question:
#چشم پزشک ایرانی

لطفا چشم پزشک ایرانیه خوب معرفی کنید برای دخترم میخوام ممنونم
2018-09-22 08:12:00 #Toronto [چشم پزشک ایرانی] پزشکی

ی داشتم از خدمتتون مراجعه به چشم پزشک مستقیم هست یا نامه می خواد ؟ و اینکه ایا تو مونترال کلینکی رو می شناسید که سریع بشه وقت گرفت و ترجیحا چشم پزشک ایرانی داشته باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2019-01-06 19:00:00 #Canada [چشم پزشک ایرانی] پزشکی

لطفا چشم پزشک ایرانی،در فورت یورک تورونتو معرفی کنید.ممنون.
2021-05-02 15:13:00 #Canada [چشم پزشک ایرانی] پزشکی

سلااام چشم پزشک ایرانی محدوده یانگ و ولدریک میشناسید لطفا معرفی کنید اپتومتریس نمیخوام فقط متخصص چشم متشکرم
2021-08-25 11:05:00 #Toronto [چشم پزشک ایرانی] پزشکی

سلام دوستان دکتر چشم پزشک ایرانی در مونترال کسی سراغ داره ؟
2020-11-08 05:46:22 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] پزشکی

، من سه ماهه اومدم کانادا و اینکه ۴ ماه پیش هم کرونا گرفتم! مشکلی که دارم اینه که به شدت موهام میریزه به نظر شما چه قرصی مصرف کنم بهتر هستش! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
2021-10-23 13:01:00 #Canada

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Canada

یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00 #Canada

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Canada

حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Canada

و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Canada

لطف میکنید پزشک متخصص پوست برای ریزش مو بهم معرفی بفرمایید ؟
2021-01-21 16:56:35 #Canada پزشکی[پزشک] پزشکی[ پزشک متخصص] پزشکی